Gate95

Gate95 er et innovativ, ungt design møbler brand, som arbejde med nogle af de mest, talentfulde, dygtige og innovative designere.

Vores produkter fokuserer på de fælles områder af kontorerne, som reception, møde, lounge, café, osv. Derudover, er en af ​​vores største styrker også at levere løsninger til 100% særlige projekter, hvor vi kan opfylde forskellige krav til funktionalitet og design.

På detailmarkedet har vi fokus på den hjemmet/home-office som integreres med de nuværende IT-krav, ofte i kombination med spiseområde. Indførelsen af begrebet PowerColor er at respekterer og opfylde de krav til individuelle udtryk for den endelige indretning og dekoration.

Forretningskonceptet Gate95, er at udvikle og brande høj kvalitet dansk designet møbler til kontraktmarkedet, samt hjemsted for den krævende private forbruger.

OnlineCo - er en division af Gate95 som er specialiseret i kabler og cabel-management. OnlineCo har fokus på rene linjer, design og høj kvalitet, der opfylder individuelle behov og opfylder alle lovmæssige krav.